Rolcontainer huren voor uw bedrijfsafval

De meest voorkomende afvalsoort bij bedrijven is restafval. Heeft u ook niet meer genoeg ruimte in de normale afvalcontainer? Huur dan een rolcontainer van Stadskanaal recycling. Hierin kunt u al het bedrijfsafval in kwijt, wat u normaal gesproken in de grijze container gooit. Dit is vaak niet recyclebaar afval. Als u weet hoeveel restafval u heeft is de bestelling voor een passende rolcontainer zo gemaakt. In een rolcontainer met een inhoud van 500 liter passen ongeveer 10 vuilniszakken.

Stadskanaal recycling levert verschillende maten rolcontainers voor restafval. Bedrijfsafval rolcontainers zijn leverbaar met inhoudsmaten van 500 liter750 liter, 1100 liter1300 liter en 1600 liter.

U kunt bij ons kiezen uit een kunststof rolcontainer of een metalen rolcontainer. De kunststof container is de meest gangbare en wordt het vaakst door ons verhuurd.  Wanneer de rolcontainer op een openbare plek staat, adviseren wij een metalen rolcontainer te huren. Deze is namelijk beter bestendig tegen vandalisme en brandveilig.

Toont alle 5 resultaten

500 liter bedrijfsafvalcontainer

Prijs is all-in

750 liter bedrijfsafvalcontainer

Prijs is all-in

1100 liter bedrijfsafvalcontainer

Prijs is all-in

1300 liter bedrijfsafvalcontainer

Prijs is all-in

1600 liter bedrijfsafval rolcontainer

Prijs is all-in