Afval storten als een koning en voor iedereen een ijsje!

Dat een afvalcontainer op locatie of bij huis helemaal niet duur hoeft te zijn en afval storten bovendien ook gewoon leuk kan zijn, bewijzen de mannen van Stadskanaal Recycling (Milieustraat & Containerverhuur), sinds maart van dit jaar gevestigd aan de Wagenmaker 8 in Stadskanaal.

De scherpste tarieven van heel Groningen en Drenthe

Ruime openingstijden, vriendelijke ontvangst, altijd bereid een helpende hand te bieden bij uitladen, een keurig onderhouden recyclingterrein en ook nog eens ongelofelijk scherpe tarieven zijn de succesvolle ingrediënten van Stadskanaal Recycling (Milieustraat & Containerverhuur). Een afvalbedrijf met milieustraat waar zowel bedrijven als particulieren welkom zijn. “Volgend jaar verhogen de gemeentes de kosten voor het storten van afval, maar bij ons blijven de tarieven onveranderd en het afval juist aantrekkelijk geprijsd”, zegt eigenaar Rutger van Lier.

“Bovendien zijn wij ook veel makkelijker en flexibeler wat betreft het storten van afval en zullen dus niet snel iets weigeren, zoals elders wel eens gebeurt en klanten met een half volle aanhanger weer worden weggestuurd. Ons motto is: Help een klant zoals je zelf geholpen zou willen worden.”

Rutger van Lier en Bas de Kok van Stadskanaal recycling

Binnen 1 werkdag een afvalcontainer bij u thuis of op locatie

Een ander groot pluspunt van Stadskanaal Recycling (Milieustraat & Containerverhuur) is het verhuren van afvalcontainers. Die zijn evenals het storten van afval ook zeer scherp geprijsd. “Wij plaatsen al een 3 kuub container vanaf 99 euro, exclusief btw, maar inclusief plaatsing, het afval en ophalen van de container”, voegt Rutger er aan toe. “En vandaag bellen of online bestellen betekent morgen of nog dezelfde dag de afvalcontainer al op locatie of bij huis! En als het nodig is kan er ook gebruik worden gemaakt van onze containerauto met laadkraan om het afval bij de klant voor de deur te laten opknijpen, als het door omstandigheden niet lukt om de container zelf te vullen.”

Lees verder >>

Heeft u vragen of wenst u meer informatie?

Neem dan contact met ons op en we adviseren u graag.

Bekijk onderaan onze openingstijden en locatie met routebeschrijving.

Milieustraat en containerverhuur voor bedrijf en particulier

Onze locatie & openingstijden

Openingstijden Stadskanaal Recycling:

maandag7:00 — 18:00
dinsdag7:00 — 18:00
woensdag7:00 — 18:00
donderdag7:00 — 18:00
vrijdag7:00 — 18:00
zaterdag8:00 — 12:00
zondagGesloten

transparant