Algemeen

Afval storten en voor iedereen een ijsje

Afvalbrengstation en milieustraat Stadskanaal Recycling

Stadskanaal Recycling: de gezelligste milieustraat en snelste containerverhuurder in uw regio!

Dat het storten van afval bij Stadskanaal Recycling (Milieustraat & Containerverhuur) een feestje is, is misschien een beetje overdreven. Maar de professionals in het recyclen van afval aan de Wagenmaker 8 in Stadskanaal maken het u als klant wel zo prettig mogelijk door ruime openingstijden te hanteren, een uitstekende bereikbaarheid, een gastvrij onthaal, een vriendelijk woord, waar nodig een helpende hand te bieden bij het uitladen, een netjes onder houden terrein en scherpe prijzen. Bovendien kunt u er ook terecht voor het huren van een al even scherp geprijsde afvalcontainer, die binnen 1 werkdag al wordt geplaatst, ook op zaterdag. Stadskanaal Recycling is voor iedereen een uitkomst!

Kon je niet eerder komen?

U herkent het vast wel, als u na een dag flink opruimen in en rond het huis vlak voor sluitingstijd met een aanhangwagen vol afval aan komt rijden en de werknemers van de milieustraat of het afvalbedrijf u niet al te vriendelijk verwelkomen omdat ze eigenlijk naar huis willen en u ‘begroeten’ met een onvriendelijk ‘kon je niet eerder komen?’ En u met frisse tegenzin toelaten op het terrein en vervolgens weigeren om een handje te helpen en u er tot overmaat van ramp ook nog eens achter komt dat u niet al uw meegebrachte afval mag storten en dus met een halve aanhanger weer huiswaarts wordt gestuurd? Of dat u als zelfstandig ondernemer na een dag hard werken rond half zes met een aanhangwagen vol afval zit en het afvalbrengstation al weer gesloten is? Of dat u als ZZP’er bij het krieken van de dag een aanhanger vol afval weg wilt brengen maar dat het afvalbrengstation nog niet geopend is vanwege de hantering van kantoortijden?

Stadskanaal recycling container verhuur
Afval vuilstort en milieustraat - Stadskanaal Recycling

De klant moet zich ook koning voelen bij een milieustraat

Als de voorbeelden in bovenstaande alinea u bekend voorkomen, wordt het echt tijd om uw blik op Stadskanaal Recycling te richten: van maandag tot en met vrijdag geopend van 7.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 8.00 tot 13.00 uur. “En altijd vriendelijk en hulpvaardig, ook vlak voor sluitingstijd! Wij treden de klant altijd tegemoet met een houding van ‘hoe kunnen wij u helpen?’, want de klant moet zich ook koning voelen bij een milieustraat. Laat dat duidelijk zijn! En we kunnen nu al beloven dat als het komende zomer warm wordt, iedereen die afval stort gratis een ijsje of wat te drinken krijgt aangeboden. Bij Stadskanaal Recycling proberen we het onze klanten zo aangenaam mogelijk te maken. En helemaal omdat wij volgend jaar de prijzen niet gaan verhogen en dus in de meeste gevallen goedkoper zijn dan de milieustraat van de gemeente. Een kleine eenassige aanhangwagen kun je voor een scherp tarief bij ons legen. Kortom, een bezoekje aan Stadskanaal Recycling levert altijd voordeel op.”

Met deze locatie kunnen we heel mooi de mensen in Groningen en Drenthe bedienen

Eigenaar Rutger van Lier van Stadskanaal Recycling BV zag met mede-eigenaren Catharinus Sandstra, Evert Schoneveld
en Ronald Sijpkes (afval en transportondernemer in Stadskanaal) gelijk de potentie van deze recyclinglocatie en milieustraat in Stadskanaal. De vier enthousiaste en creatieve ondernemers denken vooral in kansen en mogelijkheden. “Met deze locatie kunnen wij iedereen in Groningen en Drenthe heel mooi bedienen”, zegt Rutger. “Met onze andere locatie in Sneek (Sneek Recycling) bedienen wij al geruime tijd onze klanten in Friesland. Naast onze recycling-locaties voor de drie noordelijke provincies bieden wij ondernemers nog veel meer: een transportbedrijf voor het vervoer van afval door heel Nederland, een bedrijf in de metaalrecycling, een bemiddelingskantoor voor de handel in diverse afvalstromen en een bedrijf wat gespecialiseerd is in verhuur van afvalcontainer met een landelijke dekking, middels diverse vestigingen in alle provincies.”

U hoeft het afval niet te sorteren, dat doen wij wel voor u, want gemak dient de mens

Bij veel milieustraten en afvalbedrijven willen ze graag dat u het afval zoveel mogelijk gescheiden komt brengen. Bij Stadskanaal Recycling doen ze niet moeilijk, en kunt u het afval gewoon ongesorteerd komen brengen. Gemak dient immers de mens, en dus wordt het afval voor u gesorteerd. Zo kunt u onder andere de volgende soorten afval komen brengen: bouw- en sloopafval, inboedel, grofvuil, restafval, bedrijfsafval, groenafval, tuinafval, grond, dakafval, hout, puin, oud ijzer en metalen. “Met Stadskanaal Recycling laten we zien dat we op een zeer verantwoorde manier kunnen omgaan met afval”, legt Rutger uit. “En ondanks de scherpe prijzen die wij hanteren er met zijn allen toch een boterham aan kunnen verdienen. Dat heeft vooral te maken met onze efficiënte manier van werken en onze uitstekende contacten in de afvalbranche. Hierdoor hebben wij bijzonder goede tariefafspraken met bijvoorbeeld hout-recyclelaars en verbrandingsovens. Onze scherpe inkooptarieven kunnen we natuurlijk mooi vertalen in een scherpe prijs richting de klant.”

Plaatsing van afvalcontainers, in Groningen en Drenthe, binnen 1 dag, en ook op zaterdag

De uitstekende contacten en de scherpe inkooptarieven bij de verschillende recyclingbedrijven door heel het land, maken het tevens mogelijk om tegen heel scherpe tarieven rolcontainers voor bedrijfsafval en afvalcontainers voor bouwafval bij Stadskanaal Recycling te huren. “Plaatsing van afvalcontainers binnen 1 werkdag, soms dezelfde dag nog, ook op zaterdag, en eventueel de mogelijkheid tot levering in heel Nederland!”, voegt Rutger er aan toe. “Zo plaatsen wij al een 3 kuub puincontainer voor 99 euro, exclusief btw, maar inclusief het puinafval, plaatsen en ophalen. Ook kan er gebruik worden gemaakt van onze containerauto met laadkraan om het afval voor de deur te laten opknijpen, als het de klant door omstandigheden niet lukt om de container zelf te vullen.”

Bekijk onze tarieven voor de milieustraat

Artikel zoals verschenen in Regio Magazine. Tekst: Jaap Ruiter, fotografie: Auniek K.E. Klijnstra.

Heeft u vragen of wenst u meer informatie?

Neem dan contact met ons op en we adviseren u graag.

Bekijk onderaan onze openingstijden en locatie met routebeschrijving.

Voor bedrijf en particulier

Onze locatie & openingstijden

Openingstijden Stadskanaal:

maandag7:00 — 18:00
dinsdag7:00 — 18:00
woensdag7:00 — 18:00
donderdag7:00 — 18:00
vrijdag7:00 — 18:00
zaterdag8:00 — 12:00
zondagGesloten